ویدئو| تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده دفاع مقدس در حرم مطهر رضوی کافه شهر | نگاهی به نمایشگاه «هستی دوگانه» در نگارخانه آسمان مشهد کافه شهر | «روایت» محسن توسلی از حماسه مردم غزه با خط و رنگ ویدئو | آغاز پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از امروز (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | قطع برق همایش تقدیر از دستگاه‌های دولتی در حضور وزیر نیرو ادامه کاهش قیمت سکه و طلا در بازار (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| نمایی زیبا از سپیدی جادهٔ اولنگ رامیان ویدئو| فرود فلامینگوها در فرودگاه بجنورد ویدئو| نجات ۲۴ بز و میش وحشی از گودالی در شهرستان بستک استان هرمزگان ویدئو| طلوع ماه در پسِ کلیسای قلب مقدس پاریس کارتون | یک لیوان آب برای هر دانه برنج ویدئو | تیتراژ سریال وحشی با صدای شروین حاجی‌پور ویدئو| انهدام بزرگ‌ترین باند فروش اعضای بدن ویدئو| محل تلاقی رود‌های آرمند و کارون ویدئو| آبشار زیبای مارگون فارس اینفوگرافی| آثار باستانی ایران در کدام کشورها هستند؟ کارتون | کمبود روغن در فروشگاه‌های سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

ویدئو| وزیر امورخارجه: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن‌سوی مرز باشد

در این ویدئو وزیر امورخارجه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز می‌گوید که در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن‌سوی مرز باشد و در جریان سفر چند هفته پیش به کابل نیز موضوع آب ازجمله موضوعات جدی بحث ما با مقامات دولت کنونی در کابل بود. مبحث جدیدی با آنها باز کردیم تا آب به‌جای موضوعی برای منازعه و مناقشه، به یک موضوع همکاری میان دو کشور تبدیل شود.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید عباس عراقچی درباره موضوع حقابه ایران از رود‌های مرزی هم‌جوار با کشور‌های همسایه گفت: ما با افغانستان در موضوع رودخانه هیرمند معاهده‌ای داریم که دقیقا اجرا نمی‌شود و درباره هریرود که به مشهد مربوط می‌شود، متأسفانه هیچ معاهده و رژیم حقوقی وجود ندارد.

وی افزود: ما با دولت قبلی افغانستان درباره این موضوع وارد مذاکره شده بودیم و قرار بود هیئت فنی تشکیل و مطالعاتی درباره هریرود آغاز شود، اما این موضوع با تغییرات در حاکمیت افغانستان هم‌زمان شد.

وزیر امور خارجه بیان کرد: در جریان سفر چند هفته پیش به کابل نیز موضوع آب ازجمله موضوعات جدی بحث ما با مقامات دولت کنونی در کابل بود. مبحث جدیدی با آنها باز کردیم تا آب به‌جای موضوعی برای منازعه و مناقشه، به یک موضوع همکاری میان دو کشور تبدیل شود. توصیه می‌کنم مقامات استان‌های هم‌جوار با افغانستان و ازجمله استان خراسان‌رضوی این رویکرد را در نظر داشته باشند.

وی افزود: باید توجه داشته باشیم که درباره مشکل آب در کشور، فقط چشم امید به حقابه کشور‌های همسایه نداشته باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->